VUODEN 2019 ARVOSTETUIMMAT BRÄNDIT VALITTU – ONNITTELEMME ASIAKKAITAMME FAZERIA, ABLOYTA SEKÄ VALIOTA!

Suomen arvostetuimmat brändit vuonna 2019 on valittu ja listalta löytyy useampia SEKin pitkäaikaisia kumppaneita. Valio, Fazer sekä Fazerin Sininen olivat jälleen kymmenen arvostetuimman brändin joukossa. Abloy sijoittui sijalle 12. Valion alabrändeistä Valio Oltermanni oli sijalla 16, Valio Koskenlaskija sijalla 25, Valio Oivariini sijalla 27 sekä Valiojogurtti sijalla 29.

Arvostus ja vastuullisuus kulkevat usein käsi kädessä: Valio on valittu myös vastuullisimmaksi brändiksi kuusi vuotta putkeen. Tuplaedustuksella arvostetuimpien brändien kärkikymmenikössä oleva Fazer löytyy myös vastuullisimpien brändien joukosta toiselta sijalta.

Sijalta 12 löytyvä ABLOY on panostanut viime vuoden ajan brändinsä uudistamiseen. Tämän vuoden arvostussijoituksesta on hyvä ponnistaa ensi vuoteen, jolloin ABLOY-tavaramerkin rekisteröinnistä tulee sata vuotta täyteen.

Haluamme kiittää asiakkaitamme rohkeudesta, pitkäjänteisyydestä ja luottamuksesta.

Arvostetuimmat brändit valittu Taloustutkimuksen ja Markkinointi & Mainonnan Brändien Arvostus 2019 -tutkimuksessa. Vastuullisimmat brändit valittu Sustainable Brand Index -tutkimuksessa.

Saattaisit pitää myös näistä