SEKin viestintätiimiin kaksi uutta huippuosaajaa – tervetuloa taloon, Jaana ja Tuomas! - SEK

16.06.2021
Blogi

SEKin viestintätiimiin kaksi uutta huippuosaajaa – tervetuloa taloon, Jaana ja Tuomas!

SEKin viestinnän porukka täydentyi kesän kynnyksellä kahdella huippuammattilaisella, kun joukkoon liittyivät Jaana Parkkola ja Tuomas Mäkinen. Molemmilla on taustallaan vahvaa kokemusta ja näkemystä viestinnän alalta ja eri rooleista. Annetaan pidemmittä puheitta puheenvuoro uusille sekkiläisille!

Kuka olet ja mistä tulet?

Jaana: Olen Jaana Parkkola ja tulen SEKiin viestintätoimisto Groundista. Viestinnän muskelini löytyvät erityisesti strategisen suunnittelun, mediatyön, valmennuksen ja vastuullisuusviestinnän alueilta. Työurallani olen ehtinyt tehdä jo monenlaista, taustaa löytyy niin toimisto- ja konsultointipuolelta kuin työmarkkinajärjestöistä ja ministeriöistäkin.

Tuomas: Olen Tuomas Mäkinen ja tulen SEKiin digitaalisen rahoituksen ja kasvuyritysten maailmasta Invesdor Groupista. Sitä ennen olen työskennellyt sisältö- ja viestintätoimistoissa konsultin ja sisältösuunnittelijan rooleissa. Itseäni kuvailisin ennen kaikkea sisältöosaajaksi ja viestinnän generalistiksi.

Miksi juuri SEK?

Tuomas: SEKin maine isona ja luovana bränditalona veti luonnollisesti puoleensa. Korviin kantautui myös sisäpiiritietoa siitä, että talossa on osaavaa, luovaa ja kaikin puolin mahtavaa porukkaa. Tämä sinetöi päätöksen!

Jaana: Komppaan vahvasti Tuomasta! SEK on aina ollut silmissäni ikoninen bränditalo täynnä eturivin markkinoinnin ja viestinnän osaajia. Tässä porukassa on hienoa päästä oppimaan uutta ja laittaa oma osaaminen täysillä likoon.

Mikä on parasta työssäsi?

Jaana: Ihan jo ensimmäisen viikon perusteella parasta tässä työssä on koko SEK ja ihmiset täällä. Vastaanotto on ollut mahtava ja etätyöskentelystä huolimatta olen saanut porukasta tosi välittömän ja vastaanottavaisen kuvan. Työyhteisö antaa paljon liekkiä omaan työhöni. Ja kunnon roihu syttyy silloin, kun saa auttaa asiakasta onnistumaan.

Tuomas: Parasta omassa työssäni on ehkä se, kun pääsee poimimaan asiakkaan ja tiimin ideoista parhaat palat ja tiivistämään laajoista kokonaisuuksista jotain lyhyeen ja ytimekkääseen muotoon. Siinä saa niitä onnistumisen tunteita, joiden voimalla tsemppaa haastavammat paikat. Ja tietenkin aina parasta työssä ovat ihanat työkaverit!

Mikä inspiroi juuri nyt?

Tuomas: Musiikki, taide ja viihde inspiroivat aina. Yle Areenan sisällöt ovat suosikkejani – viime aikoina on tullut katseltua esimerkiksi Hercule Poirot’ia. Myös vasta käynnistynyt kesä inspiroi: minulla, kuten varmasti monilla, itää sinnikäs toive siitä, että poikkeustila väistyy pian ja pääsemme palaamaan pikkuhiljaa kohti normaalia.

Jaana: Ihmiset inspiroivat eniten! On ihanaa kuulla eri taustoista ja elämäntilanteista tulevien ihmisten tarinoita ja ajatuksia. Arjessa luonto inspiroi –erityisesti Espoon kaunis Rantaraitti.

Millaisia kesäsuunnitelmia?

Jaana: Kesä tulee kulumaan vahvasti mökkeillessä ja maalla. Tavoitteena on, että tämän kesän jälkeen meidän nuorimmainenkin osaisi jo uida! Lisäksi toivelistalla on kiireetön oleilu kulttuuritapahtumissa ja terasseilla.

Tuomas: Maalle pitää päästä vähintään pariksi viikoksi! Mutta myös Helsingin kesä ja terassit houkuttelevat. Alkukesästä seuraan myös tiiviisti jalkapallon EM-kisoja ja Huuhkajien otteita.

Jaa juttu:

Luitko jo nämä?

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)