SEKin töitä ehdolla Vuoden Huiput -kilpailussa

SEK Vuoden Huiput: Hartwall, HalpaHalli, Radio Nova

Huhtikuussa luovan suunnittelun kärkinimet kokoontuvat jakamaan tunnustusta alan ansioituneille tekijöille. 39. kertaa järjestettävän Vuoden Huiput -kilpailun shortlistille ovat tänä vuonna päässeet SEKin Hartwallille, HalpaHallille ja Radio Novalle toteuttamat työt. Kilpailutyöt ovat ehdolla viidessä eri kategoriassa.

SEKin asiakkuusryhmästä vastaava johtaja Mira Vierto onnittelee asiakkaita Vuoden Huiput -ehdokkuuksista ja kiittää kaikkia töihin osallistuneita tekijöitä:

– Olemme iloisia siitä, että tiivis yhteistyömme asiakkaiden kanssa tuottaa tulosta ja niittää myös mainetta kilpailuissa. Onnittelut asiakkaille ja suurkiitos kaikille niille huipputekijöille, jotka mahdollistivat töiden toteutuksen!

Hartwall – Pommac 100-vuotta

Ilmoitukset– ja ulkomainonta -kategoriassa ehdolla oleva Pommac 100-vuotta juhlistaa Hartwallin kestosuosikki Pommacin satavuotista historiaa ajankuvaan tyypillisillä Art Deco -kuvituksilla.

Vuoden Huiput: Hartwall - Pommac 100-vuotta

HalpaHalli – Jääkiekkoaforismia

HalpaHallin Jääkiekkoaforismia-kampanjassa suomalaisen kiekkokulttuurin elävä legenda Kalervo Kummola tuo HalpaHallin laajaa tuotevalikoimaa tutuksi koko kansan tuntemien jääkiekkosutkautusten kautta. Kampanja on ehdolla kampanjat– ja liikkuva kuva -kategorioissa.

Radio Nova – Se hetki, kun siirryit pysyvästi toiselle taajuudelle

”Se hetki, kun siirryit pysyvästi toiselle taajuudelle” -kampanjassa etenkin aikuisväestön suosima Radio Nova nostaa aikuisuutensa ylpeydenaiheeksi. Kampanjassa maamme suosituimpiin lukeutuva radiokanava muistuttaa kuulijoitaan siitä, miksi ikinuoruutta tavoittelevassa yhteiskunnassa on välillä hyvä olla ylpeästi aikuinen. Kampanja on ehdolla teksti-kategoriassa.

 

Kilpailun voittajat valitaan 11. huhtikuuta 2019 Helsingin Tapahtumakeskus Telakassa järjestettävässä Vuoden Huiput -gaalassa.

Saattaisit pitää myös näistä