SEK muutti Hakaniemeen

Luova bränditalo SEK on muuttanut uusiin tiloihin Helsingin Hakaniemessä. Uudet toimitilat remontoitiin John S -rakennukseen, joka palveli aiemmin Wärtsilän pääkonttorina. Rakennus on sitä ennen ollut konepaja Oy John Stenberg Ab:n käytössä.

Vanha tehdasmiljöö sopii täydellisesti vuonna 1935 perustetun SEKin identiteettiin. Kuten SEK myös Oy John Stenberg Ab oli oman alansa edelläkävijä – konepaja aloitti ensimmäisenä Suomessa petrolimoottorien valmistuksen vuonna 1895.

”SEK haluaa olla Suomen luovin talo. Vaikka on mahtavaa päästä uusiin tiloihin, tärkeintä eivät kuitenkaan ole tilat vaan ihmiset. Uudet, meidän tarpeisiimme suunnitellut tilat tukevat luovuutta ja palvelevat aikaisempia tiloja paremmin yhteisöllistä toimintakulttuuriamme”, SEKin toimitusjohtaja Jaakko Rantala iloitsee.

Uusi osoitteemme on 1.4.2019 alkaen John Stenbergin ranta 2, 00530 Helsinki.

Luovat markkinoinnin, viestinnän, datan ja analytiikan asiantuntijat ovat nyt saman katon alla! Salomaa-yhtiöperheestä samaan osoitteeseen SEKin kanssa muuttavat myös webanalytiikan syväosaaja Quru, kulttuurianalytiikan pioneeri iloom, verkon markkinapaikkoja kehittävä Dataridoo, Helsingissä ja Tampereella toimiva markkinointitoimisto Kaski Agency sekä Salomaan emoyhtiö.

Saattaisit pitää myös näistä