02.03.2021
Uutiset

Ikoninen toimisto vetää puoleensa – nyt puhuvat SEKin uudet tulokkaat!

Susilauma sen kuin laajenee toinen toistaan lahjakkaampien asiantuntijoiden löytäessä tiensä SEKin riveihin. Perinteitä kunnioittaen tulokkaat pääsivät avaamaan sanaisen arkkunsa taustoistaan ja odotuksistaan. Haastattelujen lomassa selvisi, että joukkoon mahtuu niin paluumuuttaja, kuin toisen polven sekkiläinenkin. Lisäksi uusien asiantuntijoiden myötä SEKin kansainvälinen näkemys vahvistuu.

Without further ado, the floor is yours Valtteri, Satu, Juho and Felipe!

Kuka olet ja mistä tulet SEKiin?

Valtteri Autero, Digital Development Lead: Olen Valtteri Autero, ja käteni ovat olleet savessa kohta kaksikymmentä vuotta digitaalisten palveluiden kehittämisessä. Olen teknisen puolen kasvatti, mutta viimeiset kymmenen vuotta olen keskittynyt suunnitteluun.

Satu Yliskylä, Project Director: Olen Satu Yliskylä, markkinointiviestinnän projektijohtamisen ammattilainen ja tulen SEKiin Mirumista.

Juho Paalosmaa, Creative: Olen Juho Paalosmaa, ja tulen SEKille oltuani sekä Creative että Native English Copywriter -rooleissa Avidlyllä.

And last but definitely not least, nice to meet you Felipe – would you tell us something about yourself?

Felipe Fuentes, Art Director: I am Felipe Fuentes and I come from Sherpa where I was an art director for four years.

Miksi juuri SEK?

Juho: SEK on maineikas toimisto suomalaisen mainonnan maailmassa. Halusin tuoda sekä omaa osaamistani, että oppia lisää alan huipuilta. Isäni teki myös 80-luvun alkupuoliskolla uraa SEKillä, joten nyt voidaankin testata, paraneeko pojasta polvi.

Satu: Komppaan Juhoa – SEK on toimialan ylivoimaisesti kiinnostavin ja ikonisin toimisto. Teimme parin viime vuoden aikana yhteistyötä Finnair-asiakkuuden parissa ja sekkiläisten huima ammattitaito oli vaikuttavaa ja vakuuttavaa. Oli kiva tulla SEKiin, koska tunsin ihmisiä jo entuudestaan ja talo oli tuttu.

Valtteri: SEK on myös itselle tuttu talo, sillä taannoin työskentelin täällä muutaman vuoden. Jonkin aikaa sivusta seuranneena mielenkiinto takaisin kasvoi niin suureksi, että keskusteluihin oli ryhdyttävä sopivan tilaisuuden tullen.

Felipe: For me it’s quite simple: I Joined SEK because I wanted to do bigger and better things.

Mikä on parasta työssäsi, mistä inspiroidut?

Satu: Työ asiakasrajapinnassa on tapahtumarikasta ja innostavaa. Tiimin kanssa yhdessä onnistuminen ja tyytyväinen asiakas ovat parasta!

Valtteri: Huipputiimi ympärilläni, ongelmanratkaisu, brändien, palveluiden ja sovellusten vieminen seuraavalle tasolle. Ne ovat asioita jotka ovat parasta ja joista työssäni inspiroidun.

Juho: Vanhaa kunnon A-Teamia lainatakseni: “I love it when a plan comes together.” On ilo ideoida ja keksiä oivalluksia tiimin kanssa, jotka yhdessä vievät asiakkaan tekemisen toiselle tasolle.

What about you Felipe, what inspires you the most?

Felipe: The ability to work with different technologies and different clients and sectors inspires me deeply.

Mitä odotat uudelta työltäsi?

Juho: Työssäni SEKin Erkelenz -tiimissä olen tekemisissä asiakkuuksien kanssa, joiden liiketoiminta kytkeytyy suoraan kestävään kehitykseen. Sen myötä tutustuu väistämättä paljon uudenlaisiin ratkaisuihin, jotka edellyttävät myös itseltäni kykyä ajatella asioita uudesta kulmasta.

Satu: Odotan uuden oppimista – haluan kehittyä konseptisuunnittelun ohjaamisessa sekä strategisessa suunnittelussa. Lisäksi odotan ja janoan menestyviä ja kannattavia asiakasprojekteja.

Valtteri: Näillä mennään kuuhun asti, odotukset ovat korkealla. Parin päivän perusteella ilmapiirin puolesta pelkkää lovee. Todella mukava olla takaisin!

Felipe: I want to work more with international clients and learn from inspirational creatives around me.

Loppuun keräsimme vielä uusien sekkiläisten etätyövinkit aina zen-työpisteestä taukoihin.

Juho: Etätöissä suosittelen ehdottomasti lähtemään ulos aina kun mahdollista –raitis ilma, luonto, ja tilaisuus irtautua neljän seinän sisältä on tärkeää. Plussapuolena etätöissä on varmaankin päällimmäisenä hitusen pidemmät yöunet, työmatkan kun voi uhrata nukkumiselle.

Felipe: My main tip is also the only pro I find about working from home. I start Monday morning meetings (just the first meeting) with a cup of coffee while laying back in my bed. That way I have the feeling I’m in a resortand I can start the week in a calm way.

Satu: Etätyöpisteeni on tyypillinen: kotona keittiön pöydän ääressä. En kuitenkaan jumita samassa paikassa koko päivää ja katkaisen työpätkiä taukojumpalla. Parasta on, jos lounasaikaan ennättää happihyppelylle.

Valtteri: Ennen kuin saan työpisteen minttiin muuton jäljiltä, zen-osastoa hoitaa lumisen pihan tuijottelu, päivän päätteeksi sauna päälle. Suosittelen. Päivät jolloin tarvitsee saada paljon aikaiseksi ovat hyviä etätyöpäiviä, vaikka tykkäänkin pyöriä myös toimistolla.

Welcome Valtteri, Satu, Juho and Felipe!

Jaa juttu:

Luitko jo nämä?

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)