30.10.2020
Uutiset

Asiakkaan ja toimiston liitto näytti vahvuutensa – upeita voittoja Finnish Comms Awardseissa

Parhaimmat viestintätyöt ovat jälleen saaneet ansaitsemansa huomion. Finnish Comms Awards -gaalassa palkittiin 29.10. töitä, jotka vakuuttivat strategisuudellaan, hurmasivat luovuudellaan ja hämmästyttivät tuloksillaan.

Saavutukset eivät koskaan ole vain toimiston, yhden ihmisen tai asiakkaan – ne ovat yhteisiä, ison joukon upean työn tulosta. Kaiken takana on tunteja ja tunteja erilaisten ammattilaisten työtä ja näkemyksiä, meidän ja asiakkaan. Tästä yhdistelmästä syntyy voitokas lopputulos. Siksi haluamme kiittää rohkeita asiakkaitamme, jotka tekevät työtä kanssamme pitkäjänteisesti. Onnittelut meille kaikille!

Voitto sarjassa strateginen viestintäkonsultointi
Kuntarahoitus – Harmaasta eminenssistä näkyväksi asiantuntijaksi
Tuomariston perustelut: Asiakkaan profiilin selkeät ongelmakohdat tunnistettiin hyvin. Niitä taklattiin pitkäjänteisesti ja ammattimaisesti. Perinteisillä strategisilla valinnoilla saatiin kiitettävän kokonaisvaltainen, raikas ja moderni toteutus. Organisaation olemassaolon tarkoitus on oivallisesti kiteytetty lupaukseen asiakkaalle. Tarkka suunnittelu on johtanut hienoihin tuloksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Vuoden ajatusjohtaja
Kuntarahoituksen pääekonomisti Timo Vesala
Tuomariston perustelut: Timo Vesala on noussut lyhyessä ajassa talouden näkyvimpien kommentaattorien joukkoon. Hän on vakiinnuttanut asemansa oman alansa johtavana asiantuntijana.

Voitto sarjassa ansaittu näkyvyys ja mediasuhteet
Visit Finland – Rent a Finn
Tuomariston perustelut: Tarkan trendianalyysin ja datan pohjalta on tehty upea oivallus. Hienosti yleisön arvostelukykyyn luottava, tunteisiin vetoava ja samalla humoristinen kokonaisuus. Tämä ei ole meluun hukkuvaa viestintää, vaan kampanja erottuu aidoilla vahvuuksilla. Tuomaristo antaa erityisen kiitoksen siitä, että kokonaisuus rakennettiin ei julkkisten vaan tavallisten suomalaisten varaan. Juurevalla viestinnällä saatiin kansainvälistä huomiota.

Finnish Comms Awards on yhteistyön kilpailu, jossa palkitaan toimisto, asiakas ja yhteistyökumppanit. Olennaista on näkökulma: asiakkaan tavoitteiden tukeminen vaikuttavalla viestintäosaamisella tai haasteen ja ongelman ratkaiseminen yhdessä. Kilpailu nostaa esiin viestintäyhteistyökumppanin kanssa tehtävän yhteistyön arvoa, kokemusta ja vaikuttavuutta liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Jaa juttu:

Luitko jo nämä?

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)