Suomalaisen klassikon uudet vaatteet

Asiakas

Fazer

Palvelut

Brändimuotoilu
Pakkausmuotoilu

Uudistuneen Jyväshyvän pakkaukset ilmentävät 100-vuotista leivontaperinnettä herkullisen modernilla otteella.

Jyväshyvällä on pitkä historia suomalaisille rakkaiden kaurakeksien valmistajana. Puhtaasta kotimaisesta kaurasta leivotut keksit ovat olleet erottamaton osa myös monen SEKiläisen kesäisiä veneretkiä, roadtrippejä, piknikkejä ja mökkiviikonloppuja.

Brändiuudistuksessa halusimme ennen kaikkea ikuistaa tämän rakastetun klassikon ajattomuuden. Näimme Jyväshyvän kaurakeksit eräänlaisena rauhan ja läsnäolon symbolina – luonnon tuotteena, joka vie meidät aikaan jolloin elämä oli yksinkertaisempaa. 

–Yhdistämällä pakkaussuunnittelussa perinteistä piirrettyä kuvamaailmaa nykyaikaiseen valokuvaan teimme perinneherkusta modernin klassikon. Pakkauksen viimeistely haptisella lakalla antoi tuotteelle kekseistä tuttua raikasta rouheutta, kertoo SEKin design-tiimissä työskennellyt Roosa Puhakka.

Koska klassikko on saanut vuosien varrella rinnalleen myös uusia makuvariantteja, erotimme tuotteet toisistaan luonnollisen kirkkailla korosteväreillä. Modernisoitu ilme myös erottuu edukseen kilpailijoiden joukosta kaupan keksihyllyssä.

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)