#Seurasydän

Asiakas

Suomen Olympiakomitea

Palvelut

Kampanjat ja teot
Viestintä ja ilmiöt

Suomessa sykkii yli miljoona seurasydäntä. #Seurasydän-kampanjalla halutaan tuoda esiin urheiluseurojen yhteisöllisyyttä ja arvoa yhteiskunnalle. Osallistu: #seurasydän.

Suomalainen urheiluseuratoiminta on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen. Seuroissa on mukana yli 1,2 miljoonaa liikkujaa, urheilijaa ja toimijaa. Seuratoiminta rakentaa yhteisöllisyyttä, luo hyvinvointia ja ehkäisee syrjäytymistä. Siksi Suomen Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat tänä syksynä liputtaa urheiluseuratoiminnan puolesta.

#Seurasydän-kampanjalla halutaan tuoda esiin se, kuinka urheiluseurojen yhteisöllisyys on suuri voimavara suomalaiselle yhteiskunnalle ja suomalaisten hyvinvoinnille. Lisäksi tavoitteena on nostattaa seuraihmisten ylpeyttä omasta toiminnastaan. He tekevät äärimmäisen arvokasta ja merkityksellistä työtä, joka liian harvoin huomataan.

Kampanjaa on rakennettu keväällä yhdessä kaikkien toimijoiden, eli Olympiakomitean, lajiliittojen, liikunnan aluejärjestöjen ja urheiluseurojen kanssa. Osallistava suunnittelu on oikea tapa suunnitella kampanjaa, joka perustuu joukkoistamiseen ja osallistamiseen.

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)