Juhla Mokka äitienpäivä 2021 - SEK

Juhla Mokka äitienpäivä 2021

Asiakas

Paulig

Palvelut

Kampanjat ja teot

Juhla Mokka -kahvin äitienpäivän teemapakkaus on jo kuudetta vuotta kevään odotettu ilmiö. Tämän vuoden paketilla haluttiin onnitella kaikkia äitejä ja äitihahmoja, todellisia tekijöiden tekijöitä.

Kaunista pakkausta koristaa kuvataiteilija Manuela Boscon herkkä kaurismaalaus “Elämäni kevät”. Bosco kertoo, että kauriit voimaeläiminä ilmestyivät aikoinaan hänen teoksiinsa, kun hän oli ensimmäistä kertaa raskaana.

Runon on kirjoittanut tänä vuonna uusperheessä kasvanut ja uusperheen bonusäitinä elävä näyttelijä Kiti Kokkonen. Kitin suloisessa runossa viitataan siihen, kuinka äitiys voi olla muutakin kuin biologinen side.

Äitienpäivän kampanjalla haluttiin tehdä myös konkreettisesti hyvää. Pakkauksen kuvituksessa käytetty Manuela Boscon alkuperäinen öljyväriteos “Elämäni kevät” huutokaupataan osana Juhla Mokka äitienpäiväkampanjaa Hagelstam & Co:n modernin taiteen huutokaupassa 3.6.2021. Teoksen myyntihinta ohjataan lyhentämättömänä SOS-Lapsikylälle, jonka pääyhteistyökumppani Paulig on ollut vuodesta 2019. SOS-Lapsikylä auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisää lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla.

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)