Viestintä - SEK

Viestintä

Mitä kaikkea teemme?

Konseptisuunnittelu, luova suunnittelu, mainos- ja markkinointikampanjat, myynninedistäminen, tuotemarkkinointi

Hyvää viestintää ei välttämättä huomaa, mutta huono viestintä aiheuttaa väistämättä ongelmia. Viestintä on strateginen työkalu johdolle ja muutoksentekijöille. Tuomme ulkopuolisen silmin näkemystä tilanteisiin ja
ratkaisemme isoja ja pieniä haasteita viestinnän keinoin. Tiedämme mitä alalla, yhteiskunnassa ja maailmassa tapahtuu ja osaamme kertoa, miten niiden suhteen kannattaa asemoitua.

Palveluihimme kuuluu strateginen viestinnän konsultointi haastavissa tilanteissa, minkä vuoksi muutosviestintä ja kriisitilanteet kuuluvat erikoisosaamiseemme. Olemme tunnettuja siitä, että olemme luoneet maahamme lukuisia ajatusjohtajia. Rakennamme asiakkaillemme vahvaa sisällöllistä presenssiä eri digitaalisissa kanavissa. Lisäksi luovana toimistona luomme ilmiöitä, joista puhutaan pitkään.

Taitavasti suunniteltu viestintä ratkaisee haastavat tilanteet, kasvattaa tunnettuutta ja luo jopa kansainvälisiä puheenaiheita. Ole yhteydessä, niinpalkintoja niittäneet asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Haluatko tietää lisää?

Tiina Hosiokoski

Viestintä

+358 45 130 4831 tiina.hosiokoski@sek.fi

Esimerkkejä teoistamme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)