Mihin uskomme? - SEK

SEK mantra:
From Why to Wow

Luovuus tulee aina ensin

Luovuus on uudistumisvoima. Me käytämme sitä muovataksemme radikaalisti parempaa maailmaa, parempaa bisnestä, parempia valintoja ja parempia kokemuksia. Kysymme isoimpia kysymyksiä, jotta saamme isoimpia vastauksia. 

Luomme muuttuvia, maailmaa muuttavia brändejä

Moderneille yrityksille brändi on ikonista markkinointia — ja paljon enemmän. Se summaa yrityksen arvot ja tarkoituksen maailmassa, yrityksen ja tuotteen suhteen ihmisiin, ja antaa yhteisen suunnan asiakaskeskeiselle toiminnalle.

Brändi rakennetaan systemaattisesti

Haluamme jättää pysyvän jäljen ympäröivään maailmaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uskomme pitkään jänteeseen ja kestävään luovuuteen, ja siksi olemme jatkuvasti uteliaita uusille mahdollisuuksille. 

Muotoilemme luovaa vaikuttavuutta

Yli 85 vuoden kokemuksella tiedämme, että luova muotoilu saa aikaan tuloksia. Parhaat brändit rakentuvat tiedosta, mutta ne saavat sielunsa siitä, kun ideat herättävät jo suunnittelupöydällä tunteita: naurua, itkua ja jopa sopivasti kauhua. 

Duuni on jatkuvan kasvun paikka

Uskomme että erottuva työ syntyy elävissä, monimuotoisissa tiimeissä, joissa kaikki ovat samalla viivalla, luovuus kuuluu kaikille ja ídea määrää — aina.

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)