Mad Women 2021 - SEK

Vain yksi prosentti kaikesta rahoituksesta menee naisten perustamille yrityksille. Koronapandemia on pahentanut tilannetta entisestään. Siksi SEK lahjoittaa naisten päivän kunniaksi 100 tuntia luovaa työtä naisyrittäjille. Oletko nainen ja yrittäjä, liikeidea tai kasvuhakuinen start up-yritys tai vanhempi yritys, joka on taitekohdassa tai uuden edessä? Hae yrityksellesi luovaa työtä alla olevalla lomakkeella.

Mad Women -liike on kampanjoinut jo usean vuoden ajan naisten päivän kunniaksi naisten verkostoitumisen ja naisten aseman puolesta työelämässä

SEK valitsee kaikista tulleista hakemuksista 2-5 yritystä, joille tarjoaa luovaa apua. Mukana yrityksiä valitsemassa on Suomen Yrittäjänaisten toimitusjohtaja Carita Orlando. Tänä vuonna haastamme myös muut markkinointialan toimistot mukaan tarjoamaan 100 tuntia luovaa työtä naisyrittäjille.

Hakemus on luottamuksellinen.

Kiitos kaikille, hakuaika on päättynyt. Ilmoitamme kaikille valituille yrityksille henkilökohtaisesti 10.4. mennessä

Lue tarkemmat säännöt

Lue lisää

Pohjoismaisen sijoitusyhtiö Unconventional Venturesin julkaiseman raportin mukaan naisten perustamien kasvuyritysten osuus kerätystä rahoituksesta on vain yksi prosentti. Suomessa naisten perustamien yritysten osuus rahoituksen saaneista on viisi. https://my.visme.co/view/01070kx3-unconventional-ventures-nordic-startup-funding-2020

Lataa lehdistötiedote:
Luova bränditalo SEK lahjoittaa sata tuntia työtä naisyrittäjille

Lue lisää SEKistä:
Mikä SEK?
Tutustu töihimme
Mihin uskomme?

Yhteistyössä

Suomen Yrittäjänaiset on valtakunnallinen etujärjestö yrittäjänaisten asialla, joka vaikuttaa yrittäjänaisten aseman parantamiseksi ja kannustaa naisia menestyvään yrittäjyyteen. Suomen Yrittäjänaisten verkostoon kuuluu 5000 jäsentä noin 60 paikallisyhdistyksessä. Suomen Yrittäjänaisten missiona on edistää yrittäjänaisten välistä yhteistyötä, tasa-arvoista asemaa yhteiskunnassa ja vaikuttaa yrittämistä kannustavaan päätöksentekoon Suomessa ja Euroopan unionissa.

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)