Projekti

Oltermanni

Asiakas

Valio

Palvelut

Oltermanni on Suomen suosituin kermajuusto, joka halusi päästä aamupalapöydän lisäksi suomalaisten sydämiin. Esittelimme Herra Oltermannin, joka auttaa perheitä arjen pienissä askareissa.

Valio Oltermanni® on rakastetuin kermajuusto suomalaisten perheiden keskuudessa. Viime vuosina muut kermajuustot ovat nostaneet markkinaosuuttaan. Oltermannin brändilähettiläs, tunnettu herra Oltermanni, on sulattanut sydämiä viestinnässä jo vuosia. Kuitenkin varsinainen selkeä merkitys kotitalouksille näytti uupuvan.

Valio Oltermannin® markkinointiviestintä on keskittynyt viime vuosina taktiseen ja erityisesti uusien juustojen lanseeraukseen. Tuotekeskeisissä lanseerauksissa menetettiin kuitenkin tunnetta, joka toi Oltermannin® ystävät yhteen.

Tuota tunnetta täytyi tuoda takaisin pöydälle. Käänsimme herra Oltermannin perheiden pikku apuriksi, joka näyttää rakkautensa perheille ja tuo helpotusta heidän arkeensa – pieni mies, jolla on suuri tehtävä.

Loimme brändifilmin, joka näyttää herra Oltermannin auttamassa perheitä kotona. Nyt Oltermanni® vastaa rakkauteen, joka sille on jo pitkään annettu annetaan.