Uusi brändi, visuaalinen identiteetti - SEK

Uusi brändi, visuaalinen identiteetti

Asiakas

HULD

Palvelut

Brändimuotoilu

RD Velhon ja Space Systems Finlandin fuusiosta syntyi Huld, joka on eurooppalainen muotoilun ja teknologian huippuosaaja.

Huldin tehtävänä on inhimillistää teknologiaa: rakentaa älykkäitä liiketoimintaratkaisuja, jotka kantavat huomiseen. Ja sen yli. He tekevät parempaa, toimivampaa maailmaa vastaamalla ainutlaatuisella ohjelmisto- ja tuotekehitysosaamisellaan yhteiskunnan merkittävimpiin haasteisiin. Huld on yhdistelmä Humanea ja Boldia, inhimillisyyttä ja rohkeutta. 

Tuimme yhdistymisviestinnässä, kirkastimme uuden brändin, suunnittelimme sille nimen ja visuaalisen identiteetin. Tavoitteena oli rakentaa yhdessä vahva pohja tulevaisuuden kasvulle. Huld liikkuu sulavasti fyysisen ja digitaalisen maailman välillä ja yhdistelee niitä luovalla tavalla. Tähän ajatukseen pohjautuu myös visuaalisen ilmeen elementtien muotoilu, logon H:n ja U:n sulautuminen yhteen sekä animoituva kuvapinnan kompositio. Huldin kuva- ja värimaailma hakee inspiraationsa pohjoisen luonnosta. Brändin kuva- ja värimaailma on yhdistelmä ihmisiä, luontoa ja abstrakteja pintoja.

Syntyi uusi moderni brändi, joka tekee rohkeasti ja humaanisti toimivampaa maailmaa.

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)