Tampereen Kannen areena - SEK

Tampereen Kannen areena

Asiakas

Tampereen Kannen areena

Palvelut

Brändimuotoilu
Viestintä ja ilmiöt

Kansainvälistä tunnelmaa sykkivä Tampereen Kannen uusi, loistokas areena avaa elämysten uuden aikakauden Suomessa. Aivan kaupungin ydinkeskustaan, rautatien päälle vuonna 2021 valmistuva elämyskeskus on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa ja poikkeuksellinen hanke myös maailman mittakaavassa.

Tampereen Kannen areena houkuttelee kumppaneita ja kävijöitä Suomesta sekä maailmalta

Kansainvälistä tunnelmaa sykkivä Tampereen Kannen uusi, loistokas areena avaa elämysten uuden aikakauden Suomessa. Aivan kaupungin ydinkeskustaan, rautatien päälle vuonna 2021 valmistuva elämyskeskus on ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa ja poikkeuksellinen hanke myös maailman mittakaavassa. Tampereen Kannen areenan peruskivi muurattiin syyskuussa 2019 ja huikean rakennuksen hahmo kohoaa päivä päivältä näyttävämpänä Tampereen keskustaan.

SEK rakentaa Tampereen Kannen areenan viestintä- ja markkinointikumppanina uuden aikakauden elämysbrändiä. Strategiatyön myötä kiteytyivät areenan puhuttelevat pääviestit, kohderyhmät ja viestinnän linjaukset. Jatkuva viestintäyhteistyö pitää sisällään muun muassa viestinnän strategisen konsultoinnin, some- ja mediaviestinnän, verkkosivut, videot ja markkinointikampanjat. Ainutlaatuinen hanke on saavuttanut lyhyessä ajassa vahvan tunnettuuden sekä kohderyhmien kasvavan kiinnostuksen niin mediassa kuin somessa.

Tampereen Kannen alueesta rakentuu kaupunkilaisten oma olohuone, joka yhdistää asumisen, urheilun, kulttuurin, vapaa-ajan ja liike-elämän uudella tavalla. Alueelle nousevat areena, asunnot, hotelli, kasino, ravintolat ja lukuisat muut palvelut muodostavat yhtenäisen ekosysteemin, joka näyttäytyy kävijälle saumattomana palvelukokemuksena. Tampereen Kannen ytimessä sijaitsevasta tapahtuma-areenasta tulee paitsi SM-liigajoukkueiden Tapparan ja Ilveksen uusi kotihalli, myös vuoden 2022 jääkiekon MM-kisojen päänäyttämö.Areenan jo solmimat merkittävät kaupalliset kumppanuudet kertovat konseptin houkuttelevuudesta. Myös areenan tarjoamista liiketiloista ja aitioista on jo varattu merkittävä osa.

Lue lisää: areenatampere.fi

Livekuvaa Tampereen Kannen areenan työmaalta: https://flycam.roundshot.com/kansijaareena/

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)