Uusi Rento - SEK

Uusi Rento

Asiakas

TAMMER BRANDS

Palvelut

Brändimuotoilu
Pakkausmuotoilu

Aito ja alkuperäinen saunabrändi uudistui kohti kansainvälisiä markkinoita ja inspiroimaan kodin sisustusta myös saunaan liittyen.

Tammer Brandsin kehittämä Rento on jo vuosikymmenen ajan ollut uudistamassa suomalaista saunaelämystä. Juhlavuoden kunniaksi oli aika uudistaa myös Rento-brändi kommunikoimaan enemmän saunan tarjoamasta pysähtymisestä kansainvälisillä markkinoilla.

Uudistuksella tavoiteltiin erityisesti ihmisiä, jotka arvostavat estetiikkaa ja aistillisia elämyksiä.

Brändiuudistus strategasta identiteettiin tehtiin työpajoina SEKin vetämänä ja läsnä oli monipuolinen työryhmä Tammer Brandsin ylimmästä johdosta tuoteasiantuntijoihin ja alkuperäisen Rento-brändin kehittäjiin. Työtä viritti kansainvälisyys sekä halu saada suomalainen aito saunaelämys vientituotteeksi. Tämän lisäksi Rento-brändin edelläkävijyyttä saunatuotteiden design-johtajana haluttiin vahvistaa entisestään.

Syntyi ikoninen ja alkuvoimainen brändi-identiteetti, jonka keskiössä ovat pysähtymistä kuvaava pause-merkki ja pohjoisen luonnon mysteeriset voimat – maa, vesi, ilma, tuli.

Rentouttava saunahetki auttaa meitä pysähtymään ja puhdistumaan niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Rentoudu ja nauti aidon suomalaisen saunakokemuksen tuomasta harmoniasta.

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)