Projekti

Rent a Finn

Asiakas

Visit Finland

Palvelut

Visit Finlandin Rent a Finn on kansainvälinen imagokampanja, jossa kuka tahansa voi varata oman suomalaisen ja oppia niin luontoyhteydestä kuin rauhoittumisen taidosta.

Rent a Finn

Suomi on YK:n tutkimuksen mukaan maailman onnellisin maa ja yhtenä syynä tähän voidaan pitää läheistä luontosuhdettamme. Visit Finlandin Rent a Finn on kansainvälinen imagokampanja, jossa kuka tahansa voi varata oman suomalaisen ja oppia niin luontoyhteydestä kuin rauhoittumisen taidosta.

Moni matkailija valitsee Suomen kohteekseen ainutlaatuisen, rauhoittavan luonnon ja hiljaisuuden vuoksi. Rent a Finn on täysin uudenlainen idea, joka vastaa maailmalla jo nousseeseen ”live like a local” -trendiin, jossa jaetaan aitoja kokemuksia paikallisten kanssa.

Satojen innokkaiden joukosta valitut suomalaiset oppaat avaavat kesällä 2019 kotinsa tai kesäpaikkansa vierailleen muutamien päivien ajaksi ja esittelevät oman tapansa lievittää stressiä ja rentoutua luonnossa. Yhteyttä luontoon voi kokea muun muassa siirtolapuutarhassa puuhaillen, veneillen, kalastaen, mökkeillen, saunoen tai marja- ja sienimetsässä samoillen.