Odotamme sinua lähtöportilla - SEK

Odotamme sinua lähtöportilla

Asiakas

Finnair

Palvelut

Kampanjat ja teot

Harva ala on joutunut koronapandemian takia yhtä tiukille kuin matkailuala. 1,5 vuotta kestänyt matkustuskielto aiheutti ennen kokemattomia ongelmia kaikille toimijoille niin maassa, ilmassa kuin kohteissa. Finnair, matkustajat ja matkailualan toimijat ympäri maailman odottivat, että saisivat lentoluvan, vaikka edes väliaikaisesti. Reagoimme matkustamiseen kannustavalla kampanjalla heti kun hallitus antoi vihreää valoa.

Halusimme muistuttaa matkustelusta ja toivottaa matkustajat jälleen tervetulleiksi tutuille sinivalkoisille siiville pitkän tauon jälkeen. Tehtävänämme oli kertoa koko Suomelle, että nyt saa taas lentää, ja itse asiassa onkin jo vähän kiire lähteä. Lainasimme kaikille matkustaneille tutun tavan puhua, joka on sekä kutsuva, että vähän hoputtava.

Käytimme jokaiselle vähänkin lentäneelle tuttua lausetta, joka saa sekä kiireen, että lähdön tunteen aikaiseksi. Kerroimme, että täällä lähtöportilla me jo odotamme sinua, pakkaa siis vain laukut ja lähde.

“Odotamme sinua lähtöportilla” on Finnairin tapa kertoa, että nyt saa lentää. Se on kauan odotettu lentolupa ja ulostulo, joka kertoo, että vaikka pandemia on koetellut meitä kaikkia, me viemme sinut sinne minne ikinä haluat mennä – nyt ja tulevaisuudessa.

Samaa viestiä ja toteutustapaa käytettiin eri medioissa sanomalehdistä digimainontaan.

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)