Lahden uusi ilme - SEK

Lahden uusi ilme

Asiakas

Lahden kaupunki

Palvelut

Brändimuotoilu

Lahti on muuttunut ja mennyt eteenpäin. Siitä on tullut ympäristöpääkaupunki ja yliopistokaupunki. Lahteen on muuttanut uusia asukkaita ja yrityksiä. Kaupunki on kasvanut ja versonut kulttuuria.


Uusi ilme viestii sen, minkä monet kaupunkilaiset jo tietävätkin: Lahti on täydellinen paikka lahtelaisille. Kerrotaan siis muillekin, millainen on kaupungin kokoinen kaupunki, jossa arki pyörii kevyesti, luonto alkaa etuovelta ja uusia mahdollisuuksia syntyy solkenaan.


Näytetään maailmalle Lahti, jossa rakennetaan ennakkoluulottomasti tulevaisuutta, viihdytään ja joka on täysin omannäköisensä – Lahes täydellinen.

Ilmeen hyppyrimäestä inspiroitunut muotokieli viestii rohkeasta, eteenpäin suuntautuvasta liikkeestä. Yksinkertaisen ja helposti tunnistettavan logon vahvuus on sen selkeydessä ja ajattomuudessa.

Väripaletti kuvastaa Lahtea ja sen ympäristöä. Vesijärven sininen on saanut tuekseen voimakkaita lisävärejä, jotka tekevät ilmeestä monimuotoisen ja monikäyttöisen.

Ilmeen perustana toimii johdonmukainen ja joustava systeemi. Sen muodostaa kehys, jonka voi tulkita myös “L” kirjaimeksi. Kehyksen muotoilu toistaa logon pyöreää muotokieltä.

Valittu fontti viestii tämän päivän Lahtea. Itsevarma, moderni ja sopivan sympaattinen fontti taipuu erilaisiin käyttötarpeisiin, selkeistä lomakkeista aina irrotteleviin mainonnan toteutuksiin asti.

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)