Kukkia ja runo äidille - SEK

Kukkia ja runo äidille

Asiakas

Juhla Mokka

Palvelut

Kampanjat ja teot

Tekijöiden kahvi, Juhla Mokka, on jo vuosien ajan ilahduttanut äitejä erityisellä juhlapakkauksella, jonka suunnittelijoiksi valitaan suomalaisia tekijöitä. Tänä vuonna pakkausta kuvittavat legendaarisen Erik Bruunin herkät valkovuokot omalle äidilleen. Pakkauksen kauniin runon on kirjoittanut some-vaikuttaja ja TV- & radiotoimittaja Veronica Verho.

Erik Bruunilla on pitkä historia SEK mainostoimiston kanssa, onhan toimiston yksi alkuperäisistä perustajista, Jorma Suhonen, ollut hänen opettajansa. Meillä oli kunnia päästä jatkamaan yhteistyötä hänen kanssaan Erik Bruunin täyttäessä kunnioitettavat 97 vuotta.

Erik Bruun kertoo Juhla Mokka -kahvipaketin äitienpäiväkuvituksen syntyneen omista lapsuuden muistoistaan:

“Asuin pienenä poikana Karjalankannaksella, jossa kävin itse aina poimimassa äitienpäivänä valkovuokkoja äidilleni. Ajattelin, että mitä jos kuva olisikin pieni käsi, joka pitelee suurta kimppua valkovuokkoja.”

– Erik Bruun

Pakkausta koristavassa runossa kirjoittanut Veronica Verho kuvaa lämpimästi omaa suhdetta äitiinsä, mutta muistuttaa että on valtavan tärkeää muistaa se, miten äitiys ei katso DNA:ta.

Äitinä voi toimia kuka tahansa sinulle tärkeä henkilö. Äitisi voi olla biologinen äiti, täti, mummi, ystävä tai vaikkapa naapuri. Äiti on ihminen jolle voi kertoa isoimmat salaisuudet ja johon nojata pahimpina ja parhaimpina hetkinä, Veronica Verho avaa runonsa taustoja.

Juhla Mokka äitienpäiväkampanjan kokonaisuuteen kuuluu pakkauksen lisäksi mm. mainosfilmi, ulkomainoskampanja ja ensimmäistä kertaa myös TikTok.

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)