Joulun­tekijöiden kahvi - SEK

Joulun­tekijöiden kahvi

Asiakas

Paulig

Palvelut

Kampanjat ja teot

Joulu ei tule itsestään, se tehdään. Tänä vuonna Juhla Mokka, Tekijöiden kahvi, pukeutuu neuleeseen pakkauksessaan, TV-mainoksissa sekä jopa oikeasti käsin neulotuissa ulkomainoksissa. Yhteistyössä Novitan kanssa luotiin myös punainen Juhla Mokka -lanka ja uniikki neuleohje villasukkiin kahvibrändin ystäville.

Joulun tunnelma syntyy usein kaikesta siitä tekemisestä mitä joulun aikaan kuuluu. Itse tehdyt lahjat ovat ihania ja toivottuja – ja pehmeät paketit yhtä ikonisia joululahjoja kuin valmiiksi joulukuosiin puhettu Juhla Mokka
-pakkauskin.

Jouluna 2020 Juhla Mokka muuttuu Jouluntekijöiden kahviksi ja pukeutuu neulekuosiin. Pakkauksen kuviosta luotiin yhteistyössä Novitan kanssa myös oikea neulemalli uniikkeihin Juhla Mokka -villasukkiin. Ja jotta villasukkien värisävyt saatiin varmasti oikeiksi, syntyi myös Juhla Mokka -brändin punainen Juhla Mokka Joululanka, johon tekijät ympäri Suomen rakastuivat heti.

Yhteistyöstä inspiroituneena ideoimme myös käsin neulotun ulkomainoksen, jonka Novitan taidokkaat neulesuunnittelijat ja neulojat toteuttivat upeasti. Kaksi Helsingin keskustan ulkomainospaikkaa onkin puettuina jouluiseen Juhla Mokka -neuleasuun joulun alla.

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)