HK Klassikot

Asiakas

HK

Palvelut

Brändimuotoilu
Kampanjat ja teot

Milloin viimeksi teit uunimakkaraa tai söit nakkikastiketta? HK Sininen ja HK Aito Nakki ovat klassikkoja, joista valmistetut arkiruoat tuntee jokainen suomalainen, mutta niiden valmistaminen on jäänyt tortillojen ja pastojen jalkoihin. Halusimme muistuttaa suomalaisia vanhoista kunnon klassikosta ja niistä tehdyistä rakastetuista arkiruoista tekemällä niistä herkullisempia kuin koskaan.

HK Sininen ja HK Aito Nakki ovat tuttuja jokaiselle suomalaiselle. Ne eivät ole vain tuotteita, joita löytyy jokaisesta lähikaupasta vaan tuotteita, jotka ovat olleet valikoimassa vuosikymmeniä – eikä syyttä. Ne kuvastavat omaa aikaansa ja ovat niin rakastettuja, että ne ovat jääneet elämään. Siksi ne ovat klassikkoja.

HK halusi nostaa klassikoiden arvostusta ja muistuttaa niiden käytöstä. Reseptit, joissa klassikoita käytetään ovat unohtuneet pastojen, tortillojen ja makaroonilaatikoiden jalkoihin. Arjen kiireessä helpot ruokaideat ja reseptit ovat kuitenkin kullanarvoisia. Suunnittelimme klassikoille strategian, joka kunnioittaisi niiden nostalgia-arvoa – ja tekisi sen herkullisemmin kuin koskaan. Samalla halusimme muistuttaa rakastetuista arkiruokaresepteistä ja nostaa ne helppoudessaan takaisin perheiden ruokalistalle.

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)