Herra Oltermannin Oltervaani - SEK

Herra Oltermannin Oltervaani

Asiakas

Valio Oltermanni®

Palvelut

Kampanjat ja teot
Kokemukset

Lapsiperheiden suosikkijuusto Valio Oltermanni® täyttää tänä vuonna 40-vuotta. Koska loma on perheiden parasta aikaa, Herra Oltermanni päätti viettää juhlavuottaan matkoilla – ja ottaa perheet mukaan maailman lapsiystävällisempään matkailuautoon: Oltervaaniin.

Valio Oltermanni® on koko perheen brändi, jonka missiona on lisätä perheiden yhteistä aikaa. Ja mikä onkaan parempi tapa viettää aikaa perheen parissa kuin yhdessä matkailu? Siispä suunnittelimme yhdessä Valion kanssa koko juhlavuoden kestävän kampanjan, jossa kaikilla perheillä on mahdollisuus päästä lähilomailemaan neljäksi päiväksi Herra Oltermannin Oltervaani-matkailuautolla.

Oltermanni haluaa olla maailman lapsiystävällisin matkailuauto: se on sisustettu ja varusteltu etenkin perheen pienimpien viihtyvyyttä ajatellen. Oltervaanista löytyvät mm. riippumatot, pikkuruinen Herra Oltermannin punkka, köysitikkaat, juustomaja, taaperoliukumäki, polkupyöriä, pelejä – ja tietenkin jääkaappi täynnä herkullista Valio Oltermanni® -juustoa. Oltervaani on kuin tehty kotimaan matkailuun – yksi perhe voi ajaa Oltervaanilla maksimissaan 1 000 kilometriä.

Oltervaanilla seikkailemaan pääsee myös perheitä Hope Ry:n kautta.

Kaikki perheet voivat hakea Oltervaania käyttöönsä osoitteessa valio.fi/oltermanni eri puolilta Suomea.

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)