Esiintymisvarmuutta valmennuksista - SEK

Esiintymisvarmuutta valmennuksista

Asiakas

ABB

Palvelut

Kokemukset

Jo vuosien ajan olemme auttaneet ABB:n asiantuntijoita kehittämään monipuolisesti esiintymisvalmiuksiaan. Esimerkiksi kaksipäiväinen Asiantuntijan esiintymisvalmennuskokonaisuus järjestetään vuosittain eri ryhmille.

Esiintymisvalmennukset tarjoavat tukea ja sparrausta erilaisiin työyhteisöviestinnän tilanteisiin ja henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseen. Käytännön harjoitukset lisäävät itsevarmuutta ja teoriaosuudet tarjoavat työkaluja helpottamaan esitysten valmistelua, esiintymistilanteita sekä argumentointia. Valmennukset sisältävät myös valmistavia kotitehtäviä, henkilökohtaisia harjoituksia sekä ryhmä- ja parityöskentelyä. Kokonaisuudessaan valmennuspäivät kehittävät vuorovaikutustaitoja, retoriikkaa neuvottelu- ja argumentaatio-osaamista sekä muistijäljen vahvistamista.

Asiantuntijavalmennusten lisäksi toimimme ABB:n Talent-ohjelman valmennuskumppanina. Talent-valmennukset auttavat uransa alkupuolella olevia nuoria kehittämään esiintymistaitojaan englanniksi. Kuten
Asiantuntijoiden esiintymisvalmennukset, myös Talent-ohjelma kehittää osallistujien osaamista harjoitteiden yhteydessä saadun henkilökohtaisen palautteen kautta.

Saamamme palaute valmennuksista on koko kumppanuuden ajan ollut erinomaista ja osallistujien valmennuksista saama hyöty koettu erittäin suureksi.

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)