Anna luontosi näkyä

Asiakas

Herbina

Palvelut

Brändimuotoilu
Kampanjat ja teot

Kosmetiikkamainontaa ilman photoshoppia! Kotimaisella kosmetiikkamerkillä Herbinalla on juuret syvällä Suomen luonnossa ja suomalaisen itsenäisen naisen luonto. Halusimme kertoa Herbinan juurista modernilla tavalla: Herbinaa käyttävä itsenäinen nainen on aktiivinen toimija, ei photoshopattu kiiltokuvakasvo, joita kosmetiikkamainonnassa on maailmalla totuttu näkemään.

Kosmetiikkamainonta on geneeristä ja kaavoihin kangistunutta: photoshopilla siloiteltuja naisia, jotka keskittyvät olemaan kauniita. Oli isoa budjettia tai ei, suomalainen, Heinävedeltä kotoisin oleva kosmetiikkabrändi on kuitenkin samalla viivalla kansainvälisten brändien kanssa taistellessaan kuluttajan huomiosta.

Ymmärsimme, että monet naiset ovat kyllästyneet täydelliseksi käsiteltyihin kosmetiikkakuviin, jotka ovat kaukana todellisuudesta. Tunnistimme myös, että luonnollisuus on suuri megatrendi, johon Herbinan brändi sopi ja sen avulla voisimme myös erottua. Halusimme, että itsenäinen suomalainen nainen voi samaistua uudistuneeseen Herbinaan.

Halusimme kotimaisen kosmetiikkamerkin kertovan sen suomalaisista juurista nykyaikaisella tavalla: näytimme, että Herbinaa käyttävä itsenäinen nainen on aktiivinen toimija, ei photoshopattu kiiltokuvakasvo eikä myöskään parikymppinen baby-face, joita kosmetiikkamainonnassa on totuttu näkemään. Uusi slogan Anna luontosi näkyä kertoo paitsi merkin luonnon inspiroimista tuotteista, myös uudesta asenteesta.

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)