Uusi visuaalinen identiteetti - SEK

Uusi visuaalinen identiteetti

Asiakas

Abloy

Palvelut

Brändimuotoilu
Viestintä ja ilmiöt

Ikonisen brändin visuaalinen identiteetti uudistettiin historiaa kunnioittaen vastaamaan yrityksen nykyistä asemaa modernina digitaalisena palveluntarjoajana ja turvallisuuden globaalina suunnannäyttäjänä.

ABLOY on paitsi yksi Suomen ikonisimmista brändeistä, myös modernin kulunvalvonnan globaali suunnannäyttäjä. ABLOY turvaa maailman tunnetuimpia instituutioita, monumentteja, museoita sekä merkittävimpiä kriittisen infrastruktuurin kohteita.

Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi. Halusimme kommunikoida digitaalisen ja mekaanisen vahvan liiton myös visuaalisesti.

Koko visuaalinen ilme perustuu Abloyn patentoituun haittalevyteknologiaan, jonka muotokieli on nähtävissä kaikissa graafisissa brändielementeissä aina typografiasta gridisysteemiin.

Loimme graafisesta ilmeestä modulaarisen ja helposti käytettävän järjestelmän, jota voivat hyödyntää kaikki globaalit kumppanit ja alihankkijat. Yksinkertainen mutta omistettava ABLOY Cut toimii tunnistettavana elementtinä jokaisessa Abloyn markkinointimateriaalissa.
Typografia on suunniteltu yhdessä Volto.one:n kanssa

Muita töitämme

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)