Strategi - SEK

Strategi

On vain yksi SEK. Ota seuraava askel urallasi ja hae Suomen ikonisimpaan luovaan bränditaloon. Olet etsimämme ajattelija ja tekijä, jos haluat olla mukana kehittämässä Suomen johtavien yritysten brändikokemusta markkinointiviestinnän, viestinnän, asiakaskokemuksen ja työntekijäkokemuksen keinoin.

  • Olet markkinoinnin maailmassa jo kannuksesi ansainnut ja kokenut esiintyjä sekä suomeksi että englanniksi. Olet sekä perinteisen että virtuaalisen fasilitoinnin ammattilainen.

  • Olet intohimoinen ja kokenut tai sellaiseksi haluava asiantuntijapalveluiden myyjä. Hoidat itsenäisesti projektin eri vaiheita muotoilusta, hinnoittelusta ja myynnistä aina läpivientiin asti.

  • Ymmärrät erinomaisesti digitalisaation vaikutuksen asiakaspolkujen kehitykseen ja olet ollut viime vuosina mukana rakentamassa digitaalisia palvelupolkuja tai ratkaisuja liiketoiminnan eri tarpeisiin. Eduksi on myös, jos ymmärrät datan, koneoppimisen ja tekoälyn mahdollisuudet asiakaskokemuksen rakentamisessa ja markkinoinnin kehittämisessä.

  • Sydämesi sykkii tiedolla johtamiselle. Käsittelet ja kiteytät sujuvasti erilaista dataa oivaltaviksi näkemyksiksi. Arvostamme myös kokemusta liiketoiminnan ja markkinoinnin tavoitteiden asettamisesta sekä KPI-mittaristojen rakentamisesta.

SEKistä löydät työyhteisön, jonka sydän sykkii vaikuttavalle luovuudelle, asiakkaidemme brändiarvon kasvattamiselle ja uteliaisuudelle. Vahva kulttuurimme rakentuu toisten kunnioittamiselle, tasa-arvolle ja luottamukselle lauman voimaan. Lähetä lyhyt hakemustekstisi ja Linkedin-profiillinkkisi täällä tai soita ja kysy lisää: Head of Strategy Tomi Härmä 0400 797 911.

Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)