Some-konsultti

Susilauma etsii some-sutta. Tule meille SEKin viestintään some-konsultiksi!

SEK on bränditalo, jossa työskentelee 120 intohimoista ja rohkeaa viestinnän, markkinoinnin, mainonnan, designin ja analytiikan huippuammattilaista. Haemme nyt luovaan joukkoomme taitavaa some-konsulttia.

Toiveitamme sinulle:
Tunnet intohimoa vaikuttaviin verkkosisältöihin ja dialogiin. Olet taitava kirjoittaja. Saat rakennettua taidolla pidempiäkin tekstejä, mutta ennen kaikkea olet mestari tiiviistämään asioista oleelliset somepostauksiin. Tunnet some-kanavien vimpulat ja vipstaakit. Pidät itsesi ajan tasalla muutoksista ja olet myös innostunut kouluttamaan muita. Haluat kehittyä sisältöstrategina ja digivaikuttamisen asiantuntijana.

Meillä pääset työskentelemään yhdessä Suomen luovimmista taloista huippubrändien parissa – maailman kivoimmassa työporukassa.

Tutustu meihin
https://sek.fi/
https://www.instagram.com/sekhelsinki/

Työ on kokopäiväinen, ja työsuhde jatkuva. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Laitathan hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen 8.3. mennessä osoitteeseen https://sek.fi/tyopaikat/some-konsultti otsikolla some-konsultti.

Täytä hakemus

Lisätietoja: 
ma 25.2. klo 13-16 ja to 28.2. klo 12-14
Tiina Hosiokoski
Head of Communication
puh. 045 130 4831

Innostuitko SEKin viestinnästä työpaikkana, mutta et ole etsimämme some-konsultti? Ei hätää. Etsimme koko ajan uusia taitajia kasvavaan joukkoomme. Laita siis avoin hakemus, ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi: https://sek.fi/tyopaikat/avoin-hakemus/.