Uusi SEK OSASTO keskittyy motion designiin

SEK on perustanut uuden liikkuvan kuvan yksikön. OSASTO keskittyy laadukkaan filmituotannon ohella vahvaan motion designiin.

Uusi OSASTO tulee keskittymään erityisesti motion designiin, joka on vahvassa kasvussa maailmalla. Suomessa tekeminen ja tarjonta ovat toistaiseksi olleet pientä. ”Kulutamme yhä enemmän sisältöä ilman ääntä tai tekstityksiä. Motion design antaa brändeille mahdollisuuden erottua”, liiketoimintajohtaja Sonja Pihkala SEKistä toteaa.

Liike näkyy brändeissä monella eri tasolla. Filmeissä ja tunnuksissa, mutta myös digitaalisissa palveluissa. Koko brändin identiteetti voi perustua liikkeeseen. ”OSASTO rakentuu SEKin osaajista sekä tämän ympärille rakentuvasta laajasta freelancer-verkostosta. Toimintamallin tavoitteena on löytää juuri oikeat osaajat kuhunkin projektiin. Tämä takaa myös parhaan lopputuloksen”, Pihkala painottaa.

Uusi tekniikka ja visuaalinen kerronta synnyttävät elämyksiä

85-vuotiaan SEKin ydinosaamista on luova brändin rakentaminen. Motion Design on valittu uuden tiimin kärjeksi, koska OSASTOn tekemistä ohjaa vahvasti visuaalinen kerronta ja graafinen muotoilu. ”Motion designissa visuaalisuutta yhdistetään uusiin ja perinteisiin tekniikoihin synnyttäen elämyksellisiä maailmoja. Lopputulos saattaa olla kuvattu elokuva, abstrakti 3D-taideteos, käsin piirretty tarina tai näiden kaikkien yhdistelmä”, Pihkala luettelee.

 

Saattaisit pitää myös näistä