SEKin susijengi vahvistuu – Suvi Suni kääri hihansa Annankadulla

Annankadun susijengi kasvaa jälleen. Joukkoomme on tällä kertaa liittynyt iloinen ja tarkkasilmäinen karjalaisvahvistuksemme Suvi, joka raivaa asiakkaidemme tietä menestykseen projektipäällikön roolissa.

Noniin, Suvi! Lähdetään perinteisillä liikkeelle eli miksi ja miten päädyit SEKiin?

Annankadulla oli juuri minulle sopiva, iloisen karjalaisen mentävä aukko, joten tulin tietysti täyttämään tämän! Vakavasti ottaen, tulin SEKiin projektipäälliköksi hoitamaan useampaa eri asiakkuutta. SEKin vaikuttava historia ja hyvä maine työnantajana oli kantautunut korviini jo aiemmin, joten sopivan tilaisuuden tullessa vastaan päätöksen tekeminen oli helppoa. Täällä vietetyistä ensimmäisistä viikoista päätellen päätös oli hyvä: projektit ovat jo vieneet mukanaan ja aika rientää kivojen töiden parissa. Mahtavaa olla osa Annankadun susilaumaa!

Ei nykyisyyttä ilman historiaa. Mitä olet tehnyt ennen tuloasi SEKiin?

Aloitan oman uraani liittyvän ajanlaskuni yleensä ajasta, jonka olen asunut pääkaupunkiseudulla. Koko täällä oloni ajan olen tehnyt työtä tavalla tai toisella markkinointiviestinnän parissa. Tästä pisimmän ajan olin osa Bosen skandinaavista organisaatiota, joka osoittautui minulle todelliseksi näköalapaikaksi korporaatiotason markkinoinnin ja viestinnän tekemiseen. Kuudesta vuodesta käteen jäi hyvä tuntuma konkreettiseen markkinoinnin tekemiseen ja kyky ymmärtää asioita asiakkaitteni näkökulmasta.

Ennen toimistomaailmaan hyppäämistä ehdin toimia hetken myös yrittäjänä. Yrittäjyyteeni mahtui muun muassa jazz-festarin markkinointipäällikön tehtäviä ja erilaisia tapahtumatuotantoja.

Toimistourani aloitin vuonna 2013 Wundermanilla jossa työskentelin suurten IT-asiakkuuksien parissa. Wundermanilta tieni vei pariksi vuodeksi eteenpäin Fredalle, ja tänne SEKille tulinkin tuosta korttelin päästä, TBWA\Helsingistä, jossa tein työtä Nissanin Pohjoismaat ja Baltian käsittävän asiakkuuden parissa.


Huh, onhan tuossa jo natsoja. Mistä innostut työelämässä nyt?

Työssä onnistuminen on bensaa liekeissäni! Olen ollut aina siinä mielessä onnekas, että olen saanut työskennellä sellaisten asioiden ja brändien kanssa, joihin vilpittömästi olen voinut uskoa, ja samalla tiellä saan jatkaa vastakin. Innostun helposti ja erityisesti pidän sitä, että olen perillä asioista yksityiskohtia myöten. Kokonaisuuksien hallinnointi on sekä vahvuuteni että iloni työssä, ja työn saattaminen maaliin on aina palkitsevaa. Siisteintä tällä alalla on se, että saan olla osana mitä mielikuvituksellisimpia hankkeita.
 


Anna vinkkejä kaikille proikkareille ja heiksi haluaville. Millaisilla vahvuuksilla nykyajan projektipäällikkö menestyy?

Ihan perinteisillä viestintätaidoilla pääsee jo pitkälle. Tämän lisäksi tarvitaan sopiva cocktail järjestelmällisyyttä, luovaa ongelmanratkaisukykyä ja ihmistuntemusta. It’s in the details, it’s in the big picture – täytyy osata katsoa samaan aikaan pienimpiäkin yksityiskohtia ja laajaa kokonaisuutta! 


Seuraa kiintiökysymys! Mikä on mottosi?

When there’s a will there’s a way. Kieltämättä vähän kliseinen, mutta pyrin muistuttamaan tätä itselleni. Melkein mikä tahansa on mahdollista, kun sen eteen on valmis tekemään työtä ja laittamaan itsensä likoon.  

Yksi vielä! Mistä sytyt duunisi lisäksi?

Käyn kuvataiteen perusopetuksessa ja siellä oppimistani asioista vilpittömästi iloitsen. Tunnustaudun täydellisyyden tavoittelijaksi: kun esimerkiksi linokaiverruksessa muut tekivät kukkasia, löysin itseni kaivertamassa Imatrankosken kuohuja. Olen myös kulttuurin suurkuluttaja, ja minut saa helposti puhuttua mukaan melkeinpä minkä tahansa taiteen äärelle tekemään ja kokemaan. Muutoin vietän aikani mieluusti mieheni seurassa kotioloissa tai ystävien kanssa maailmaa parantaen. 

 

Noin! Ensimmäinen tulikoe selvitetty – tervetuloa Annankadulle, Suvi!

Saattaisit pitää myös näistä