SEKille ennätykselliset 11 finaalipaikkaa SABRE Awards -viestintäkilpailussa - SEK

09.02.2023
Uutiset

SEKille ennätykselliset 11 finaalipaikkaa SABRE Awards -viestintäkilpailussa

SEK on saanut 11 finaaliehdokkuutta kansainvälisessä viestinnän SABRE Awards EMEA -kilpailussa. Shortlistalle päässeet kisatyöt on tehty Abloylle, ABB:lle, Fazerille, Gigantille, Kuntarahoitukselle, Liikenneturvalle, Škodalle, UPM:lle ja Valiolle.

SABRE Awards EMEA on kansainvälinen kilpailu, jossa vuosittain palkitaan parhaita viestintätöitä. Kisassa arvioidaan muun muassa strategista suunnittelua, luovuutta, rohkeutta ja tuloksia.

”Työtämme ei koskaan tehdä kilpailuja varten, vaan huomattavasti suuremmat tavoitteet tähtäimessä. Mutta onhan se uskomattoman upeaa saada tällaista kansainvälisen tason arvostusta.”, kertoo SEKin viestintäyksikön liiketoimintajohtaja Tiina Hosiokoski.

”Työtä tämän eteen on tehty vuosia. Ja nyt tämän kansainvälisen saavutuksen edessä uskallan jo sanoa, että SEK on iso tekijä myös suomalaisessa viestintäkentässä – ei vain mainosmaailmassa, mistä meidät paremmin tunnetaan.”, Hosiokoski jatkaa.

SEKin viestinnän asiakkuusjohtaja Janne Malinen oli tänä vuonna mukana Sabre Awards EMEA -tuomaristossa.

“Kymmenen eri työtä ja 11 finaaliehdokkuutta on mykistävän kova saavutus, etenkin kun olen läheltä nähnyt kisaan ilmoitettujen töiden tason. Tuomarointi kisassa oli upea ja silmiä avaava kokemus. Se osoitti samalla, että Suomessa tehty viestintyö kuuluu aivan maailman eliittiin.”

15. kertaa järjestettävä kisa on maailman suurin viestintäalan kilpailu ja tänä vuonna sinne ilmoitettiin yli 2000 työtä. Vuoden 2023 EMEA Sabre Awards -gaala järjestetään maaliskuussa Frankfurtissa.

Jaa juttu:

Luitko jo nämä?

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)