SEKiin kaksi uutta huippuosaajaa – tervetuloa taloon, Tapu ja Netta!  - SEK

24.11.2022
Uutiset

SEKiin kaksi uutta huippuosaajaa – tervetuloa taloon, Tapu ja Netta! 

Joulukuu jo häämöttää edessä, mutta vielä on hyvin aikaa kertoa kuluneen vuoden viimeisimmistä henkilöstöuutisista. Alalla pitkään vaikuttaneet Tapu Haro ja Netta Metsäaho tulivat SEKiin – nyt he kertovat omin sanoin, mikä talossa veti puoleensa. 

Kuka olet ja mistä tulet? 

Tapu: Olen Tapu Haro, Lead Creative, ja tulen SEKiin Sherpalta. Olen tehnyt mainontaa ja markkinointiviestintää yli 20 vuotta. Asiakkuuksiini on kuulunut kuluttajabrändejä, kuten Pauligia, Polaria, Sinebrychoffia ja McDonaldsia, sekä ammattijärjestöjä ja julkisia toimijoita.  

Netta: Olen Netta Metsäaho, Senior Communications Consultant, ja tulen SEKiin konsulttitalo Milttonilta. Urallani olen saanut tehdä laajasti B2B- ja B2C-asiakkaille viestintää, markkinointia ja brändinrakennusta. Viimeisimmän vuoden Milttonilla työskentelin ulkomaankomennuksella Tukholmassa, joka oli intensiivinen ja antoisa kokemus. 

Miksi juuri SEK? 

Netta: SEKin humaani kulttuuri ja tapa tehdä töitä kuulostivat innostavilta, samoin kuin talon pitkä historia markkinoinnin kentällä.  

Tapu: Kulttuuri. Neljä tai viisi entistä kollegaa ja nykyistä ystävää sanoivat, että SEKillä on tosi humaani meno. Kun ihmiset voivat hyvin, niin työn laatu on myös hyvää. SEK on ikoninen suomalainen toimija tässä meidän markkinalla. 

Mikä on mielestäsi parasta työssäsi? 

Tapu: Uskon yhdessä tekemiseen. Osaavat ihmiset potkivat eteenpäin positiivisella tavalla. Kun liiketoimintaa katsoo luovuuden linssin läpi, monesta toimialasta ja yrityksestä löytyy jotain mielenkiintoista. Markkinointi on paljon muutakin kuin mainontaa. Paras palkinto syntyy tekemällä jotain uutta ja luovaa, joka tukee asiakkaan liiketoimintaa. 

Netta: Parasta tässä työssä on saada tehdä töitä erilaisissa tiimeissä. Minua inspiroivat osaavat kollegat ja vaikuttavat asiakkuudet. Pidän siitä, että työtehtävät ovat mahdollisimman monipuolisia strategisesta viestinnästä taktiseen tuotantoon. 

Onko sinulla työhön liittyvä mottoa? 

Netta: Nyt mennään, eikä meinata.  

Tapu: I love this shit. Tämä ala on parasta, mitä tiedän. 

Kerro vielä jotain, mitä sinusta ei ensinäkemältä arvaisi? 

Tapu: Olen pallogrillauksen Suomen Mestari. 

Netta: Tykkään virkata, ja olen siinä ihan taitava. 

Jaa juttu:

Luitko jo nämä?

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)