SEK on vuoden viestintätoimisto 2019! - SEK

29.05.2019
Uutiset

SEK on vuoden viestintätoimisto 2019!

SEK on valittu vuoden viestintätoimistoksi vuosittaisessa Finnish Comms Awards -gaalassa 28.5. Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL:n järjestämässä kilpailussa palkitaan Suomen parhaimpia viestintätöitä ja valitaan vuoden toimisto.

Tuomaristo perusteli vuoden viestintätoimiston valintaa seuraavasti: “Ison loikan ylös tehnyt toimisto, joka on viime vuosina parantanut tulostaan sekä panostanut henkilöstötyytyväisyyteen ja kulttuurin kehittämiseen. Vaikeiden aikojen jälkeen tehdyn kovan työn tulokset näkyvät. Tämä lähes 100-vuotias toimisto on vaikuttanut alan suomalaiseen kenttään vahvasti kasvattajana ja viime vuosina merkityksen johtamisella. Loistavaa työtä!”

– Nyt tuntuu hyvältä. Olemme pystyneet punomaan viestinnän ja markkinoinnin yhteen, ja teemme loistavaa työtä asiakkaillemme. Palkinto on upea tunnustus tästä, kertoo viestinnän liiketoiminnasta vastaava Tiina Hosiokoski.

Arvot näkyväksi omassa tekemisessä

 Merkityksemme suomalaisessa markkinointigenressä on suuri. Olemme kantaneet vastuuta asemastamme, ja nostaneet arvoasioita keskusteluun. Esimerkiksi 2018 lanseeraamastamme MadWomen-naistenpäivätapahtumasta on muodostumassa vuosittainen perinne alalla.

– Elämme aidosti arvojamme ja se myös näkyy. Meillä yhteishenki on loistava ja ihmiset ovat ylpeitä työpaikastaan. Tätä työtä jatkamme ja korostamme tulevaisuudessa vielä entistäkin enemmän, sanoo toimitusjohtaja Jaakko Rantala.

Palkittua viestintätyötä

Viestintätöilläme on voitettu lukuisia eri palkintoja:

Finnish Comms Awards, Vuoden tapahtuma, lanseeraus tai repäisy, Sweet Suite / Valio Jäätelöfabriikki

Finnish Comms Awards, Strateginen viestintäkonsultointi , Vuoden viestintätyö ja Vuoden Spokesperson, Suomi 100 / Valtioneuvoston kanslia

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry, Vuoden viestintäteko, Suomi 100 / Valtioneuvoston kanslia

Cannes, pronssinen leijona Sustainable Development Goals -sarja, Sirkkaleipä/Fazer

Finnish Comms Awards, ansaitun näkyvyyden kategoria, Sirkkaleipä/Fazer

The Sabre Awards, Food & Beverage -kategoria, Sirkkaleipä/Fazer

Finnish Comms Awards, Vuoden viestintäkonsultti, Essi Orama

Jaa juttu:

Luitko jo nämä?

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)