Huippulisäys SEKin viestinnän tiimiin – tervetuloa taloon, Casper! - SEK

24.10.2023
Uutiset

Huippulisäys SEKin viestinnän tiimiin – tervetuloa taloon, Casper!

SEKiin saatiin uutta viestintäosaamista, kun Casper Pfitzner saapui syyskuun lopussa täydentämään viestinnän tiimiä. Vahvan viestintäosaamisen lisäksi Casperin työhistoriasta löytyy kokemusta myös muun muassa tapahtuma- ja tv-tuotannosta.

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Casper, viestintäkonsultti. Tulen SEKiin Kaimanalta, jossa olen tehnyt viime vuosina erityisesti teknologia-alaan liittyvää kuluttaja-, tuote- ja mediaviestintää.

Miksi juuri SEK?

Olen vuosien saatossa kuullut eri ihmisiltä paljon hyvää SEKin kulttuurista ja ihmisistä – ja puheet ovat tähän mennessä pitäneet hyvin kutinsa! Ihmislähtöisyys on minulle tärkeä arvo työelämässä.

Mikä on parasta työssäsi?

Kirjoittaminen on intohimoni, joten siihen liittyvä luovuus ja mahdollisuus nähdä oman työnsä jälki sanoina paperilla ovat työssäni parasta. Myös siinä hetkessä on aina jotain koukuttavaa, kun tehty työ muotoutuu mediaosumaksi.

Mistä saat inspiraatiota ja mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

Saan voimaa sosiaalisista kohtaamisista ja koirien kanssa oleilusta. Tykkään myös laittaa ruokaa – haastavaa reseptiä seuratessa aivot voi laittaa sopivalla tavalla narikkaan. Kuuntelen myös paljon musiikkia ja käyn hyvillä teknoklubeilla kuuntelemassa dj:tä sekä jazz-klubeilla.

Kerro vielä jokin yllättävä fakta itsestäsi

Olen näytellyt poliisia tv-sarjassa. Minulla oli yksi vuorosanakin, joka kuului näin: ”Löysin huumeita parturin takahuoneesta”.

Jaa juttu:

Luitko jo nämä?

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)