29.09.2021
Blogi

Enoma Edevbaro ja Sara Pitzén tuovat SEKin viestintään vahvaa sisältö- ja someosaamista

Saapunut syksy toi raikkaan tuulahduksen myös SEKin viestintätiimiin, kun Sara Pitzén aloitti Content Specialistina ja Enoma Edevbaro Social Media & Influencer Marketing Lead -tehtävässä. Kumpi heistä haaveili nuorena ammattilaisjalkapalloilijan urasta? Entä kumpi inspiroituu tällä hetkellä kirjoista ja TikTokista? Päästetään pidemmittä puheitta uudet sekkiläiset ääneen ja kertomaan lisää itsestään!

Kuka olet ja mistä tulet?

Sara:
Olen Sara Pitzén ja SEKille tulen TBWA\Helsingin viestinnän tiimistä. Työssäni olen erikoistunut erityisesti pitkiin tekstisisältöihin, PR:ään sekä viestinnän strategiseen kehittämiseen.

Enoma:
Olen Enoma Edevbaro ja siirryin SEKiin Avidlylta, jossa työskentelin digimarkkinoinnin parissa ja sosiaalisen median vastaavana. Työpöydältäni löytyy laaja kattaus sosiaalisen median tekemistä aina strategisesta suunnittelusta sisällöntuotantoon ja vaikuttajamarkkinoinnin projekteihin.

Miksi juuri SEK?

Enoma:
SEKin hyvä maine ja hienot asiakkuudet houkuttelivat. On kiva päästä tekemään töitä isojen kokonaisuuksien ja kansainvälisten asiakkuuksien parissa.

Sara:
Toimistomaailma on minulle mieluinen ja SEK oli nimeltään ja töiltään entuudestaan tuttu. Kiinnostuin erityisesti siitä, millä tasolla täällä tehdään viestintää: näkyvät viestintätyöt sekä iso ja monipuolinen tiimi houkuttelivat.

Mikä on parasta työssäsi?

Sara:
Näin pari kuukautta talossa olleena haluan mainita ihmiset ja lämpimän vastaanoton! Olen tuntenut oloni todella tervetulleeksi ja talossa on paljon mukavia ja taitavia ihmisiä. Nautin vaihtelevista asiakkuuksista ja siitä, että työssäni pääsen toimimaan asiantuntijaroolissa hyvin erilaisten aiheiden parissa. Monipuolinen arki ja työskentely kirjoitetun kielen parissa on palkitsevaa.

Enoma:
Vaikka itse olen ehtinyt olemaan sekkiläinen vasta kuukauden päivät, komppaan Saraa siinä, että vastaanotto on ollut lämmin. Porukalla on selvästi täällä kova draivi päällä – toimistolla on tekevä ja menevä energia! Olen luonteeltani utelias, joten monipuoliset työtehtävät ja erilaiset asiakkuudet motivoivat. Myös jatkuvasti muuttuva somemaailma kannustaa kehittämään itseään ja omaa osaamista.

Mikä inspiroi sinua juuri nyt?

Enoma:
Pitkän etätyökauden jälkeen ihmisten tapaaminen ja puheensorina virkistävät ja inspiroivat – samoin musiikki ja hyvät tv-sarjat, kuten ikisuosikkini Frasier. Inspiroin ja haastan itse itseäni myös opettelemalla jatkuvasti uusia tietoja ja taitoja – tällä hetkellä erityisesti neurotiede kiinnostaa!

Sara:
Näin syksyllä kirjojen lukeminen kiinnostaa – viimeisimpänä lukuvinkkinä Saara Turusen Järjettömiä asioita. Myös TikTok on inspiroinut viime aikoina. Siellä törmää vaihtelevaan sisältöön ja sisällöntuottajiin, joiden kautta pääsee kurkistamaan erilaisiin maailmoihin.

Kerro itsestäsi jotain yllättävää!

Sara:
Syksyisin tykkään sienestää. En ole ehkä kaikista kokenein ulkoilija, mutta sienikorin täyttäminen on sen verran palkitsevaa, että uskaltaudun pois mukavuusalueeltani – hirvikärpästenkin uhalla!

Enoma:
Haaveilin nuorempana jalkapalloilijan ammatista ja pelasinkin tavoitteellisesti 4-vuotiaasta myöhäisteini-ikään asti, jonka jälkeen uudet haaveet kuitenkin voittivat. Seuraan kyllä edelleen aktiivisesti jalkapalloa – Arsenalin kannattaminen tulee isältä verenperintönä!

Jaa juttu:

Luitko jo nämä?

Lähimmät kumppanimme: INGO (Tukholma), UNCLE GREY (Kööpenhamina) ja TRY (Oslo)