POISTA MYKISTYS

Tosibox

Tosibox – globaali b2b-menestystarina

Mitä?

Tosibox on suomalaisen insinöörityön taidonnäyte, patentoitu innovaatio, ratkaisu, jonka avulla voi unohtaa tietoturva-asiat ja yhteydet. Ensimmäistä kertaa maailmassa etäyhteyden muodostaminen onnistuu käyttäjältä itsenäisesti.

Tosiboxin avulla voi etähallita erilaisia laitteita, kuten tietokoneita, palvelimia ja automaatiojärjestelmiä. Maantieteellisesti eri alueilla sijaitsevat kiinteistöjen, teollisuuden ja kodin laitteet voivat keskustella suoraan keskenään myös ilman tietokonepohjaisia käyttöjärjestelmiä tai yhteyttä käyttäviä ihmisiä. Tosibox muodostaa täysin tietoturvallisen väylän laitteiden välille.

Haaste

Kuinka teemme ainutlaatuisesta innovaatiosta maailmanluokan menestystarinan ja vahvistamme Tosiboxin globaalia kasvua. Tosiboxilla on toimintaa neljällä mantereella, jälleenmyyjiä lukuisissa maissa ja toimituksia ympäri maailman. Kuinka yhtenäistämme kansalliset toimintatavat ja tarjoamme mahdollisuuden hallita Oulusta ponnistavan startup-yrityksen tavoitetta olla uusi VPN-standardi IoT-maailmassa.

Insight

Suomalaisuus luo uskottavuutta ICT-maailmassa. Uskottavuus johtaa haluttavuuteen. Tosiboxin ainutlaatuinen innovaatio tarjoaa vankan ponnahduslaudan kansainväliseen menestykseen, mutta ansaitsee tuekseen vakuuttavan ja selkeän globaalin imagon, vahvan tarinan sekä selkeän ohjeistuksen yhtenäiseen tekemiseen.  Näiden lisäksi tarvitaan ajatusjohtajuutta tukevaa viestintää avainmarkkinoilla.

Ratkaisu

Tosiboxin uusi rohkea ja selkeä imago ponnistaa vahvasti Oulusta. Lopputuloksena on vakuuttava, itsevarma, mutta samalla ihmisläheinen identiteetti ja tapa toimia. Tosiboxin visuaalisen ilmeen, tarinan ja viestinnän kokonaisuudistus näkyy Tosiboxin kaikissa toimenpiteissä aina ensikontaktista kumppanuuteen ja käyntikorteista kokonaisvaltaiseen digitaaliseen ja fyysiseen presenssiin. Vahvaa tarinaa viedään nyt maailmalle yhdessä SEKin kansainvälisen viestintätoimistoverkoston kanssa: Saksassa, Yhdysvalloissa ja Ruotsissa. Yhtiö haluaa panostaa kansainväliseen markkinointiin ja näkyvyyteen.

www.tosibox.com