Osallistava valmennus auttaa lunastamaan lupauksia

Asiantuntijana Orionissa -valmennusohjelma lisää valmiuksia menestyä muuttuvassa toimintaympäristössä.

Asiantuntijana Orionissa -valmennusohjelma haastaa orionilaiset haastamaan itsensä. Laajan koulutusohjelman teemoja ovat strategia ja liiketoiminta, muutosprosessi, itsensä johtaminen, viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, verkostoituminen sekä luovuus ja innovatiivisuus. Valmennustilaisuuksia täydentävät 180-arvioinnit ja välitehtävät sekä kunkin osallistujan työhön liittyvät tehtävät.

SEKiin kuuluvan Perfecton kanssa räätälöity ja toteutettu valmennusohjelma on poikinut kiitosta läpi organisaation. Toimenkuviltaan erilaisten asiantuntijoiden tarpeet on pystytty huomiomaan ja valmennettavat ovat oppineet myös toinen toisiltaan. Osallistava koulutusohjelma on innostanut valmennettavat aktiiviseen rooliin ja tulokset näkyvät käytännön arkityössä.

Lupaukset luodaan mielikuvina ja tavoitteina, mutta lunastetaan konkreettisilla teoilla ja toimenpiteillä.

Onko strategianne innostava ja ymmärrettävä? Onko organisaationne väistämättömän muutoksen edessä, mutta ette ole varmoja, miten se toteutetaan? Ota yhteyttä.

Avainsanat

Perfecto
yritysvalmennus
viestintä
vuorovaikutustaidot
muutosprosessi
henkilöstön kehittäminen
johtaminen
strategia

Orion on innovatiivinen eurooppalainen lääke- ja diagnostiikkayritys, joka painottaa liiketoiminnassaan lääkehoitojen ja diagnostisten testien kehittämistä globaaleille markkinoille.

Yhteys

  • Janne Saarinen
    Chief Operating Officer
    +358 44 587 7374
    etunimi.sukunimi@sek.fi
Ota yhteyttä